Rapla riigigümnaasiumi direktoriks valiti Sirje Kautsaar

10. apr. 2017 HTM - Kommenteeri artiklit

Rapla riigigümnaasiumi juhina alustab tööd Juuru Eduard Vilde kooli direktor Sirje Kautsaar.

Sirje Kautsaare sõnul on gümnaasium kui kompleksne avatud suhtluskeskkonnaga elusorganism, mille kese on inimesed oma vajaduste, huvide ja soovidega. „Inimestel läheb hästi, kui suhted ümbritsevaga on korras,” ütles Kautsaar ja lubas koolijuhina lisaks heade suhetele väärtustada ka aega, pidades silmas eriti õpilaste ajakasutust.

„Sirje Kautsaar eristus teistest kandidaatidest väga selge ja isikupärase visiooniga koolielust, tema ideedega on võimalik üles ehitada tuleviku kool. Lisaväärtust annab Sirje andragoogiline ettevalmistus, sest Rapla riigigümnaasiumis hakkavad õppima ka täiskasvanud,” ütles konkursikomisjoni esimees, haridus- ja teadusministeeriumi koolivõrgu osakonna juhataja Raivo Trummal.

Kautsaar alustab tööd Rapla riigigümnaasiumi direktorina 1. maist. Direktori esmased ülesanded on õppekontseptsiooni loomine, kooli meeskonna komplekteerimine, õppekava koostamine, õpilaste vastuvõtmiseks valmistumine, samuti osalemine koolihoone ehituses ja sisutuses.
Sirje Kautsaar on viimased kuus aastat juhtinud Juuru Eduard Vilde kooli, varem on ta töötanud Jüri gümnaasiumi arendusjuhina ja Harmi põhikooli direktorina.

Rapla riigigümnaasium alustab õppetööd 1. septembril 2018.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!