Täna algavad Tartu tudengipäevad

24. apr. 2017 Tartu tudengipäevad - Kommenteeri artiklit

Täna algas Tartu tudengipäevade kevadfestival, mis toob 24.‒30. aprillini tudengite ning linnarahvani enam kui 150 kultuuri-, spordi- ja meelelahutussündmust.

Tartu tudengipäevade programmijuht Karina Telling rääkis, et festivaliprogrammi loomisel on mõeldud kogu linnarahvale ning endale sobiva ürituse leiab igaüks. Programmis on koha leidnud ka mitmed uued ja värsked üritused, nagu spioonioskusi testiv „Hitman”, humoorikas võtmes maatöödega proovile panev „Põllumehe simulaator” ning laulmisüritus Songbattle.

Kavast leiab mitmeid legendaarseid üritusi nagu noorte muusikute hüppelauaks kujunenud „Tudengibänd” reede õhtul ja pühapäeval toimuv isevalmistatud lennumasinate võistlus „Karsumm”. Pärast aastast pausi on kavas tagasi paadiralli. Terve nädalavahetuse väisavad Tartut esmakordselt rohkem kui kümme põnevat tänavatoitu pakkuvat toiduautot.

Festivalinädal rullus lahti täna Raekoja platsilt suure pannkoogihommikuga, mille käigus jagati tudengitele ja linnarahvale tuhandeid pannkooke, ning õhtu jätkub tudengite öölaulupeoga, mis kannab sel kevadel varasemast veelgi tugevamat tudengivaimsust ning toimub esmakordselt Tartu lumepargis.

Tartu Tudengipäevade festivalinädala kava leiab siit.

Värskeim info jõuab ka Facebooki ja eredaid hetki kajastab galerii Instagramis.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!