Tartu Descartesi kool kutsub kõiki kooliperesid samme lugema

24. apr. 2017 - Tartu Descartesi kool kutsub kõiki kooliperesid samme lugema kommenteerimine on välja lülitatud

Aprill on tervisekuu ja seega aeg, mil oma tervisele tavapärasest rohkem rõhku panna. Tartu Descartesi kooli tervisemeeskond kutsub kõiki Tartu koole 24. aprillist 8. maini samme lugema. Avasammud tehakse esmaspäeval, 24. aprillil kell 9. Kokkuvõtete aeg on esmaspäeval, 15. mail „Liikuma kutsuva kooli” VUNK kogemusseminaril.

Koolis on õhus ka teised terviseteemad: kõik huvilised saavad koolis arstikabinetis oma tervisenäitajaid (sh veresuhkru tase) kontrollida ning elustamisoskusi proovile panna. Kuni 28. aprillini saavad nii õpetajad kui ka õpilased osaleda suhkruteemalises võistlusmängus. See on Socrative keskkonda üles laaditud küsimustik, millele saavad õpilased ja õpetajad vastata.

Aktiivselt jätkame ka mais: 3. mail on plaanis rattapäev, 11. mail osaleme orienteerumisel ning kutsume ka teisi koole endaga koos aktiivselt liikuma. 15. mail korraldame VUNK-i kogemusseminari ja avame pidulikult oma ronimislinnaku. Põnevust jagub! Aktiivsust ja liikumist igasse päeva!