Tehke lõbus ja hariv väljasõit Pärnusse!

28. apr. 2017 Kätrin Uibo OÜ Hüppa ja OÜ Laserpark juhataja - Kommenteeri artiklit

Hüppa mängumaal on laste lemmikud ainulaadsed põrkeautod ehk ufod. Foto: Hüppa mängumaa

 

Pärnus on kolm ainulaadset meelelahutuskohta, kuhu saab klassi, lasteaiarühma, pere ja sõpradega lustima tulla. Hüppa mängumaa, Pärnu laserpark ja liikluslinnak kuuluvad samadele omanikele ning kõigi nende loomisel on rakendatud uuenduslikkust ja arvestatud eri vanusegruppide huve.

Hüppa mängumaal (www.hyppa.ee) on kõigi lemmik uudne ufode saal, kus saab diskovalguses sõita omapäraste põrkeautodega. Ufod säravad, vilguvad, mängivad muusikat, sõidavad edasi-tagasi, keerutavad, pöörlevad ning sobivad sõitmiseks nii mudilastele, teismelistele kui ka täiskasvanutele. Lisategevust pakuvad piljard, lauatennis, õhkbatuut, mitmekümne tegevusega interaktiivne mäng, atraktsioon jpm. Mängumaa on avatud mängimiseks ja pidudeks iga päev.

Pärnu laserpark (www.laserpark.ee) on meelelahutuskoht täiskasvanutele ja lastele, mis on samuti iga päev avatud. Lasermäng toimub suures hämaras saalis, mis on varustatud labürintide, peidikute ja suure sillaga. Põnevust pakuvad helendav temaatiline kujundus, valgustus, toss ja muusika. Omanäolises ja müstilises keskkonnas peetav lahing ei jäta kedagi ükskõikseks. Adrenaliin, mõnus pinge ja hea tuju sõprade seltsis on garanteeritud! Pakutakse ka kuuma sauna ja toitlustust.

Pärnu liikluslinnak (www.liikluslinnak.ee) on loodud lastele liikluse õppimiseks mängulises ja tõetruus keskkonnas. Liikluslinnakus saab lõbusasti elektriautode ja ATV-dega sõita ning väga toredaid pidusid pidada. Linnakus on kõik nagu päris liikluses. Juba teist õppeaastat korraldatakse koolidele ja lasteaedadele vajalikel teemadel õppekäike.

Lõbus ja hariv väljasõit võib sisaldada kõigi kolme või ühe-kahe koha külastust. Gruppidele on väga soodsad eripakkumised: üks külastus hinnaga 3,5 või 4 eurot. Soovi korral pakutakse ka toitlustust. Soe praad tuuakse kokkulepitud kellaajal. Kui annate teada inimeste arvu ja saabumise kellaaja, koostatakse teile täpse ajakavaga unustamatult lõbus programm suvepealinnas Pärnus.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!