Tehnikaülikoolis võistlevad tulevased ehitusinsenerid müüriladumises ja saagimises

17. apr. 2017 Tallinna tehnikaülikool - Kommenteeri artiklit

19. ja 20. aprillil kutsuvad tehnikaülikooli ehitustudengid tasuta konverentsile „Lammutus ja renoveerimine” ja ehitusmessile. Üliõpilased võtavad mõõtu müüriladumises, kahemehesae võistluses, pabersilla ehitamises, arhitektuurse mudeli valmistamises ning arvutijoonestamises.

19. aprilli konverentsil esinevad ehitusspetsialistid nii Eestist kui ka välismaalt. Konverentsipäeva võtab kokku vestlusring „Should we renovate Soviet-era apartments or build new ones?”.

20. aprill on ennekõike tudengite võistluspäev. Võistlejaid on TTÜ-st, Tallinna tehnikakõrgkoolist, aga ka Riia ning Kaunase tehnikaülikoolist. Sel päeval toimub TTÜ aulas mess, kus osalevad näiteks E-Betoonelement AS ja Purustaja OÜ. Gümnasistidele on  20. aprillil loengud ja töötoad 3D-printimisest ning betoonist, samuti töötuba ventilatsioonilaboris.

Ehitustudengite hariduslik ja rahvusvaheline suurüritus „BuildIT 2017” toimub neljandat korda. Üritust korraldab TTÜ inseneriteaduskonna üliõpilaskogu.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!