Ülenurme kool laieneb

7. apr. 2017 Sirje Pärismaa toimetaja - Kommenteeri artiklit

Direktor Olev Saluveere paneb nurgakivi Ülenurme gümnaasiumi algklassimaja ehitusele. Fotod: Sirje Pärismaa

31. märtsil pandi nurgakivi Ülenurme gümnaasiumi algklassimajale. Direktor Olev Saluveere sõnul on õpilaste arv viimastel aastatel jõudsalt kasvanud, ulatudes juba 850-ni, ja avada tuleb järjest uusi paralleele. Linna lähedal paiknevas vallas käib vilgas ehitus ja peresid tuleb juurde. Mullu astus esimesse klassi üle saja õpilase ja avati viis paralleelklassi, samamoodi tänavu. Ülenurme gümnaasium ehitati 1984. aastal 350 õpilasele, kuid juba 1994. aastal nappis ruumi ja algklassid viidi peamajast kaugemale, Tõrvandi alevikku kontoripinnale. Sealgi läks kitsaks ja paari aasta eest püstitati moodulmajad.

Juurdeehitis peaks valmima 31. oktoobril, kool loodab sisse kolida detsembrist. Ehituse maksumus on 2,6 mln eurot.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!