Kakskeelsete laste hariduse võti on vanemate kaasamises

4. mai 2017 TÜ Narva kolledž - Kommenteeri artiklit

Homme, 5. mail kell 10 algab rahvusraamatukogus Soome, Läti ja Eesti ühisprojekti  lõpuseminar, kus otsitakse võimalusi, kuidas vanemad saavad toetada laste kakskeelset haridust. Seminaril „Lastevanemate kaasamise mudelite arendamine kakskeelsetes lasteaedades ja algkoolides” räägivad oma kogemusest lapsevanemad, nende nõustajad ning spetsialistid ülikoolidest.

Seminari avab haridus- ja teadusministeeriumi asekantsler Madis Lepajõe, kuulama on oodatud nii lapsevanemad kui ka õpetajad. Töökeeled on vene ja inglise. Kava siit.

Projekti käigus valmis kolme riigi lastevanemate ootusi käsitlev uuring, koolitati  35 nõustajat ning kuni maikuu lõpuni saavad kolmes riigis kokku nõustamisel osaleda 250 lastevanemat. Projekti tulemusena valmib kirjeldus, kuidas mitmekeelse kooli lastevanemaid parimal viisil kooli tegevusse kaasata.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!