Konverentsiga „Kudas meister, nenda töö” tähistatakse Tartu kutsehariduskeskuse 95. sünnipäeva

17. mai 2017 Tartu kutsehariduskeskus - Kommenteeri artiklit

Reedel, 19. mail toimub Tartu kutsehariduskeskuse 95. sünnipäeva-aasta konverents „Kudas meister, nenda töö”.

Konverents on eelkõige Tartu KHK õpetajatele ja töötajatele mõeldud üritus, kuhu on seekord kutsutud ka kooli endised direktorid ja õpetajad ning külalised Liivimaa kutseõppeasutustest.

Konverentsi üks korraldaja, meisterõpetaja Vilve Pohla sõnul on konverentsi eesmärk  arutleda kutseõppe hetkeolukorra üle ja seda sihte tulevikuks. „Kiired muutused ühiskonnas, hariduses ja tööjõuturul seavad õpetajatele suuri väljakutseid ning kaasaegse kooli märksõnadeks on saanud kaasav haridus ja muutunud õpikäsitus,” selgitas ta.

Sünnipäevakonverentsil arutleme tuleviku meistrite ja tuleviku töö üle. Mõtteid aitavad ärgitada Eesti tuleviku visioonäär Mart Noormaa Tartu ülikoolist ja ajajuhtimise koolitaja Kristjan Otsmann. Töötubades vaatame hetkeks tagasi, et hinnata möödunut, väärtustada saavutatut ja seada sihte tulevikuks. Kooli 95-aastases ajaloos on palju, mille üle uhkust tunda. Näiteks pikaajalised traditsioonid, õppijate saavutused, nüüdisaegsed töötingimused, kompetentsed õpetajad ning kutsehariduse väärtustamine ühiskonnas.

Samal päeval enne konverentsi algust, kell 9 avatakse Kopli 1 õppekorpuses ajaloosein ning õpilastööde näitus.

Konverents algab kell 10 Tartus Dorpati konverentsikeskuses (Turu 2). Sissepääs kutsetega.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!