Liivaanimatsioon liiva ja valgustatud tahvliga

5. mai 2017 Sand Art - Kommenteeri artiklit

Liivaga joonistamine (liivaanimatsioon) – see on sukeldumine muinasjuttu, fantaasiamaailma, eriskummalistesse kujunditesse, looklevatesse joontesse. Pildi loomine liivaga on pealuv protsess, mis mõjutab kõiki meele valdkondi, see on üheaegselt nii lõõgastav kui ka inspireeriv.

Eet ennast liivaanimatsioonis proovile panna, on vaja liiva (mereliiva tüüpi) ja valgustatud tahvlit.

Tavaliselt kasutatakse puhastatud liiva, mis kantakse õhukeste kihtidena valgustatud klaasile.

Kogu tegevus viiakse läbi sõrmedega, kuid abivahenditena võib kasutada ka teatud tüüpi pulki ja pintsleid.

  • Liivaanimatsioon – ebatavaline piltide loomise kunst liiva abil.
  • Liivaanimatsioon – see on võimalus sõnadeta väljendada oma tundeid ja emotsioone.
  • Liivaga joonistamisel on mitmeid olulisi aspekte ja eeliseid, mida ei anna klassikaline joonistamistehnika.
  • Liivaanimatsioon arendab peenmotoorikat, parandab mälu, liigutuste plastikat ning aju tööd.

Liiva on väga meeldiv puudutada, see annab võimaluse tõeliselt lõdvestuda ja puhata.

Nimelt sellises seisundis leevenevad parimal moel stress, sisemised pinged, kaovad probleemid.

Paljud psühholoogid ja psühhoterapeudid kasutavad tänapäeval valgustatud tahvlit ka liivateraapia mängudeks. Liivaga joonistades on lapsed võimelised palju õppima, aga see sõltub nende mängimis- ja töömeetoditest. Ühed lapsed võivad eelistada tegutseda iseseisvalt ja rahulikult, teistele meeldib midagi alustada, aga neile ei meeldi tööd lõpetada. Mõnikord ei meeldi lastele üksi joonistada. Paljudele lastele meeldib täita ülesandeid koos partneriga (vanemaga, õpetajaga), mis on väga õpetlik.

Et saaksite oma fantastilisi ideid ellu viia, oleme valmis teile pakkuma kvaliteetset ja nüüdisaegset valgustahvlit liivaanimatsiooniks. Meie e-poest on teil võimalik valida just selline valgustahvel, mis rahuldab kõiki teie nõudmisi. Valgustahvlite tootmisel kasutame ainult ökoloogiliselt puhtaid materjale. Materjalidest kasutame naturaalsest kasepuidust vineeri. Sand Art valgustahvlil on kasutusel LED-maatriksid, millel on luminestsents- ja muude lampidega võrreldes suur hulk eeliseid.

Meiega saab ühendust info@sandart.ee, tel 5857 7507, www.sandart.ee, https://www.sandart.ee/shop/liivaanimatsioon/valguslauad-ja-liiv.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!