Sajad Mikid ja Minnid kohtuvad Kostiveres

22. mai 2017 Kostivere kool - Kommenteeri artiklit

1. juunil algusega kell 18 saavad Kostivere kooli spordisaalis kokku Mikid ja Minnid. Kokkusaamise käigus üritatakse püstitada Eesti rekord – kõige rohkem Mikideks ja Minnideks kostümeeritud inimesi üheskoos.

Üritus on tasuta ja kohale on oodatud kõik Mikiks või Minniks kehastunud, olenemata vanusest. Selleks päevaks on kooli saal kujundatud Disneylandiks, lisaks töötab popkorni- ja jäätisemasin ning avatud on kohvik. Suurel ekraanil näidatakse Miki ja Minni tegemisi läbi aja ning kavas on palju tegevust ja üllatusi kogu perele. Ürituse korraldajad on Kostivere aleviku ja Jõelähtme valla asutused.

Vt ka Facebookist.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!