Sotsiaalpedagoogide teaduskonverents keskendub heale praktikale

2. mai 2017 Tartu ülikool - Kommenteeri artiklit

5. mail toimub sotsiaalpedagoogide kolmas üleriigiline teaduskonverents, mille seekordne teema on sotsiaalpedagoogika hea praktika.
Konverentsile oodatakse sotsiaalpedagooge, haridus- ja sotsiaalvallas töötavad spetsialiste, õpetajaid, õppejõude, üliõpilasi ja kõiki teisi huvilisi. „Teaduskonverents on traditsiooniks saanud mõtte- ja koostöökogemuste vahetamise ning koostegutsemise areen kõigile neile, kes väärtustavad inimeste aitamist pedagoogiliste vahenditega,” märkis üks korraldajatest, Tartu ülikooli haridusteaduste instituudi dotsent Kristi Kõiv.

Konverentsil esinevad ettekannetega Kristi Vinter ja Rain Mikser Tallinna ülikooli haridusteaduste instituudist ning Kristi Kõiv ja Grete Evert Tartu ülikooli haridusteaduste instituudist. Räägitakse sotsiaalpedagoogi rollist, sotsiaalpedagoogilisest ainest Eesti õpetajate narratiivides, sotsiaalpedagoogika teooriast ja praktikast ning probleemselt käituvate õpilaste meeleolu muutustest.

Pärastlõunal saab osaleda praktilist sotsiaalpedagoogilist tööd tutvustavates töötubades, kus on teemadeks politsei ja sotsiaalpedagoogi hea praktika, projektitöö võimalused, Wanda meetod, laps ja lemmikloom, narritamine ja kiusamine, loovtegevused ning tugikava koostamine kui positiivsed näited sotsiaalpedagoogilise töö heast praktikast.

Konverentsi korraldavad Eesti sotsiaalpedagoogide ühendus ja Tartu ülikooli haridusteaduste instituut. Konverentsile registreerumine on avatud 2. maini. Rohkem infot, registreerimislingi ja konverentsi kava leiab TÜ haridusteaduste instituudi koduleheküljelt.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!