Sportlik minimess lasteaialastele ja nende peredele

10. mai 2017 Engli Smitt TLÜ tudeng - 1 Kommentaar

Kehalisele aktiivsusele ja tervislikule eluviisile tuleb tähelepanu pöörata juba varases eas. Grupp Tallinna ülikooli üliõpilasi korraldab õppeaine „ELU – erialasid Lõimiv uuendus” raames Tallinnas Kristiine linnaosas asuvas Lepatriinu lasteaias eri spordialasid tutvustava minimessi lastele ja lapsevanematele. Projekt kannab nime ,,Kümnevõistlus kõigile” ja selle eesmärk on näidata lasteaialastele huvitavaid spordialasid, millega nad igapäevaselt kokku ei puutu, ning tõsta vanemate teadlikkust, mida pakuvad spordiklubid lasteaiaealistele.

Minimessil osalevad Tallinna ülikooli tudengid ja Lepatriinu lasteaia lapsed koos vanematega. Esindatud on järgmised spordiklubid: lastejooga Kollane Liblikas ja Päikese laste jooga, spordiklubi Sparta, eraballetikool Noor Ballett Fouetté, OM Racing Team, MTÜ Klubi Lastesport, lauatenniseklubi Kalev, Prodigy Disc Baltic OÜ, Käsipalliklubi HC Tallinn, korvpallimeeskond TLÜ/Kalev. Tutvustatakse ka tervislikku toitumist.

Minimess toimub 25. mail kella 17–19 Tallinna Lepatriinu lasteaia hoovialal (Keemia 40). Oodatud on kõik Kristiine linnaosa lapsed koos peredega. Veedame koos mitmekesiselt sportliku õhtu! Üritus on tasuta!


Hetkel ainult üks arvamus teemale “Sportlik minimess lasteaialastele ja nende peredele”

  1. […] Lähemalt üritusest saab lugeda siit. […]

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!