Heiti Hääl: kohtumine ettevõtjaga julgustab noori ettevõtlikkusele

24. aug. 2017 - Kommenteeri artiklit

Heiti Hääl. Foto: TIIT BLAAT / EKSPRESS MEEDIA / SCANPIX

Selle aasta oktoobris toimub taas kord „Ettevõtlikkus kooli” projekti raames ettevõtlusnädal, mille jooksul külastavad ettevõtjad ja tippjuhid põhikoole, gümnaasiume ja kutsekoole, et ühe koolitunni jooksul rääkida oma lugu ja innustada noori tegelema ettevõtlusega.

Eelmisel aastal kohtus ettevõtlusnädalal koolinoortega ka Alexela Groupi suuromanik Heiti Hääl. „Tegemist on tänuväärse algatusega, mis näitab noortele, et eduka ettevõtja lugu saabki alguse ettevõtlik olemisest. Samal ajal on ettevõtjal võimalik rohkem teada sellest, kuidas noored mõtlevad,” on Hääl ettevõtlusnädala järjekordse kättejõudmise üle rõõmus.

Heiti Hääle lugu nullist 1500 töötajaga ettevõtteni võiks tema enda hinnangul anda noortele rohkem julgust oma ettevõtlusega innukalt peale hakata: „Ettevõtluse eeldus on ettevõtlikkus. See tähendab ju, et meie riigi püsimise alustala on just need samad ettevõtlikud noored.”

Eelmisel aastal andis koolitunni 123 ettevõtjat 107 koolis.

Sellel aastal toimub ettevõtlusnädal 2.–6. oktoobrini.

„Ettevõtlikkus kooli” on algatus, mis viib kokku ettevõtjad ja koolinoored. Projekti eestvedajad on Eesti tööandjate keskliit, Eesti teenusmajanduse koda, StartUp Estonia, SA KredEx, Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus ja Tuleviku Kool.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!