Homme alustab Tallinnas õppetööd uus ingliskeelne kool

31. aug. 2017 International School of Tallinn - Kommenteeri artiklit
Homme peab Tallinnas Ülemiste linnakus avaaktuse uus ingliskeelset haridust pakkuv Tallinna Rahvusvaheline kool, milles alustavad eesti laste kõrval õppimist ka näiteks Lõuna-Korea, Taani, USA, Ukraina, Bangladeshist, Kasahstani ja Bulgaaria päritolu õpilased.
 
Kooli direktori Olavi Otepalu sõnul on vastuvõtt uude kooli olnud edukas. “Septembris alustab õppetööd kokku 14 last, ent õppeaasta jooksul võiks see arv kasvada juba 20 õpilaseni,” märkis Otepalu.
 
Eri rahvustest lapsed alustavad õppetööd kahes segaklassis. Neid asuvad õpetama kooli kutsel Eestisse elama tulnud õpetajad – neist üks on Ameerikast ja teine filipiini päritolult õpetaja Mehhikost. Õppetöö on ingliskeelne ja hakkab lähtuma Eesti ja rahvusvaheliselt tunnustatud International Baccalaurate (IB) õppekavast.
 
Tallinna Rahvusvahelise Kooli eesmärk on katta perspektiivis täistsükkel algklassidest kuni gümnaasiumi lõpuni, et tagada rahvusvahelise hariduse saamise võimalus kõikides vanuses lastele, kes on pererände tõttu Eestisse jõudnud.  
 
Koolil on koostamisel on ühine tegevusplaan koos Ülemiste City arendajaga, et lähiajal rajada Ülemiste linnakusse ka uus kaasaegne koolikompleks, kus asuvad tegutsema lisaks rahvusvahelisele koolile ka Kalli-kalli lasteaed ning Emili kool.

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!