Kõnekoda avab uksed

15. aug. 2017 OÜ Logopeedilise Teraapia Keskus Kõnekoda - Kommenteeri artiklit

21. augustil avab Tartus uksed OÜ Logopeedilise Teraapia Keskus Kõnekoda, mis pakub eralogopeedi teenust lastele ja täiskasvanutele. Kõnekoda asub Riia 24 ruumis 304 (3. korrusel). Ootame kõiki huvilisi Kõnekoja avatud uste päevale, mis toimub 21. augustil kl 14–18.

Sageli kuuleme inimesi rääkimas sellest, kuivõrd raske on saada aega logopeedi vastuvõtule. Kõneravi vajavaid inimesi on palju nii laste kui ka täiskasvanute seas ning kahjuks ei suuda riiklik süsteem tagada piisavalt logopeedi kohti, et kõik abivajajad saaksid vajalikul määral abi. Kõnekoda ühendab nelja logopeedi (Helena Oselin, Aaro Nursi, Siiri Karm ja Liisa Kolk), kes soovivad logopeedilise teraapia inimestele kättesaadavamaks muuta. Meie meeskond tahab pakkuda lihtsat ja kiiret ligipääsu eralogopeedi teenusele Tartus.

21. augustil on Kõnekoja avatud uste päeval võimalik meie logopeedide ja keskusega lähemalt tutvuda, logopeedilt tasuta nõu küsida ja soovi korral vastuvõtule aega registreerida.

Siiri Karm võttis kokku nägemuse meie tööst järgmiste sõnadega: „Oleme veendunud, et õigeaegne logopeediline sekkumine aitab ennetada või vähendada õpi- ja käitumisprobleeme lastel ning tõsta elukvaliteeti täiskasvanutel. Teame, et meie tööl on tulemust, kuna saame seda teha parimal viisil – kliendist lähtuvalt ja võimalikult sageli.”

Meie keskuse ja tegemiste kohta saab rohkem infot kodulehelt ning Facebooki lehelt OÜ Logopeedilise Teraapia Keskus Kõnekoda.

OÜ Logopeedilise Teraapia Keskus asutati juulikuus. Meeskond koosneb neljast logopeedist, kellel kõigil on magistrikraad Tartu ülikoolist ning erialane töökogemus. Kõik meie logopeedid koolitavad end pidevalt nii Eestis kui välismaal. Siin on ülevaade valdkondadest, millega meie meeskond eelkõige tegeleb: laste kõne arengu probleemid, lugemis- ja kirjutamisraskused, hääldusprobleemid lastel ja täiskasvanutel, kogelus lastel ja täiskasvanutel, ajukahjustusega kaasnevad kõneprobleemid (afaasia ja düsartria), Parkinsoni tõvega kaasnev kõnehäire ja dementsusega kaasnev kõnehäire. Konsulteerime ka muude kõneprobleemide puhul.

Lisainfo siin.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!