Lõppes Pierre de Coubertini 11. noortefoorum Ülenurme gümnaasiumis

30. aug. 2017 Olev Saluveer Ülenurme gümnaasiumi direktor - Kommenteeri artiklit

Foorum läks väga hästi. Ülenurme kooli meeskonna ja vabatahtlike panusest räägiti ainult ülivõrdes. Rahule jäädi nii ajakavast täpse kinnipidamise, toitlustamise, transpordi kui ka spordivõistluste ja töörühmade töö korraldamisega. Ülenurme gümnaasiumi noortele andis foorum aga väga väärtusliku rahvusvahelise ürituse läbiviimise kogemuse.

Kõigile osalejatele meeldis eriti rongkäik Tartu kaubamaja eest Raekoja platsile Popside orkestri saatel. Rongkäigus osalesid 23 riigi delegatsioonid. Järgnenud kontserdil esitasid kõigi maade osalejad oma laule ja tantse. Raekoja platsil olnud külalised jälgisid kontserti suure huviga.

Coubertini 11. noortefestivali kohta leiab rohkem infot Facebookist. Seal on praegu üleval u 300 fotot, kuid neid koguneb sinna veel juurde.

Sama kehtib videote kohta.

Coubertini noortefoorumi spordisündmusi käisid videosse jäädvustamas meie oma kooli vilistlased Taavi Taivere ja Martin Vool. Nende video on YouTube’is üleval: .


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!