Botaanikaaia huviring alustab uut hooaega

26. sept. 2017 Tallinna botaanikaaed - Kommenteeri artiklit

11. oktoobril alustab IX hooaega Tallinna botaanikaaia huviring „Looduslaps”, kuhu on oodatud kõik botaanikahuvilised 1.–6. klassi õpilased. 
Huviringis on võimalik avastada põneva taimemaailma saladusi ning uurida eri loodusvööndite ja kliimavöötmete taimestikku. Lisaks õpivad noored tundma Eesti pärismaiseid liike ja meil hästi kohanenud võõrliike. Teadmisi saadakse ka kaitsealuste taimede ja liikide kohta, mis on kantud musta raamatusse. Loomulikult ei puudu praktilised uurimistööd, mille käigus saab teadlase kombel kasutada mikroskoope.
Selle hooaja esimene huviring stardib 11. oktoobril algusega kell 16 botaanikaaia loodusmajas. 12.80 eurot maksev aastakaart võimaldab osa võtta korra kuus toimuvast huviringist ning lisaks aasta ringi külastada tasuta nii Tallinna botaanikaaeda kui Tallinna loomaaeda.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!