Laste- ja noortekirjanduse festivali nimevõistlus

14. sept. 2017 Eesti Kirjanduse Selts - Kommenteeri artiklit

Tartu laste- ja noortekirjanduse festival on uus algatus ja tänavu toimub see esmakordselt. Korraldajad on seadnud eesmärgiks, et sellest kujuneks iga-aastane kasvav ja arenev traditsioon, mis avaks lastele ja noortele üha rohkem võimalusi võtta osa Tartu kirjanduselust, tutvuda kirjanike ja põnevate teostega ning aidata oma mõtete ja huvidega kaasa selle raamatupeo loomisele. Festivalil pole aga praegu veel kõlavat, meeldejäävat ja inspireerivat nime. Seetõttu on kõik huvilised, eriti aga lapsed ja noored, oodatud saatma oma ideid festivali nimekonkursile. Iga osaleja saab esitada kuni kolm nime. Võitja selgitab välja festivali toimkond koostöös kirjanduslinna Tartu töörühmaga.

Nimekonkursi ideed palutakse saata hiljemalt 22. septembriks aadressil festival@luts.ee. Saatekirjas tuleb märkida osaleja nimi ja kontaktandmed.

Võitja kuulutatakse välja ja auhinnad antakse üle festivali avamisel 28. septembril algusega kell 17 Tartu Loodusmajas.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!