Omaloominguvõistlus õpilastele: Tartu-teemalised lühivormid

14. sept. 2017 Eesti Kirjanduse Selts - Kommenteeri artiklit

Tartu laste- ja noortekirjanduse festival kutsub põhikooli- ja gümnaasiumiõpilasi osa võtma omaloominguvõistlusest, kuhu oodatakse Tartu-teemalisi või Tartust inspireeritud kirjanduslikke lühivorme – haikusid, teemantluuletusi ja miniatuure. Igalt osalejalt oodatakse kuni kolme teksti, auhindamine toimub kahes vanuserühmas: põhikooli- ja gümnaasiumiealised. Töid hindab kummagi vanuserühma jaoks eraldi moodustatud viieliikmeline žürii; kuna festivali toimkond peab oluliseks, et toimuvas lööksid võimalikult palju kaasa lapsed ja noored ise, on ka žürii nooruslik. Põhikooliealiste töid hindavad gümnaasiumiõpilased ning gümnaasiumiealiste vanuserühma töid üliõpilased. Kummaski vanuserühmas antakse kolm auhinda.

Konkursitööd palutakse saata hiljemalt 22. septembriks aadressil festival@luts.ee. Saatekirjas tuleb märkida osaleja nimi, kontaktandmed, kool ja klass.

NB! Tööd palume saata eraldi failina ning faili osavõtja nime mitte märkida!

Võitja kuulutatakse välja ja auhinnad antakse üle festivali avamisel 28. septembril algusega kell 17 Tartu loodusmajas.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!