Tartu haridusfestival tuleb taas

19. sept. 2017 - Kommenteeri artiklit

Tartu linna haridusosakond annab teada, et sügisesel koolivaheajal ootavad Tartu koolid taas külla kolleege, et koos õppida ja mõtiskleda hariduselu olulistel teemadel.

24. oktoobril avavad uksed Annelinna, 25. oktoobril Karlova-Variku-Tammelinna ja 26. oktoobril kesklinna koolid. Jälgige täpsustatavat teavet!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!