EscapeTartu – meeleolukad ja põnevad klassireisid!

13. okt. 2017 EscapeTartu - Kommenteeri artiklit

 

Mari: „Õpetaja, õpetaja … lähme põgenema, lähme põgenema!”

Õpetaja: „Kuhu?”

Mari: „Põgenemistuppa, EscapeTartusse!”

Õpetaja: „Misasi see on?”

Mari: „Kuidas sa siis ei tea, et …”

Põgenemistoad on maailmas aina enam populaarsust koguv vaba aja veetmise võimalus. Mängu eesmärk on leida väljapääs lukustatud toast põnevaid mõistatusi ja ülesandeid lahendades. Ülimalt tähtis on meeskonnatöö ning oskus „mõelda väljaspool kasti”. Ülesanded, mida peab lahendama, sisaldavad ka koolitundides õpitut: lihtsaid arvutusi, füüsikaseadusi ja muud taolist. „Põgenemine” sõnana, elutruu õhustik ning ajalimiit lisavad noortele hulga põnevust ja adrenaliini …

Õpetaja: „Miks on EscapeTartu hea klassireisi sihtkoht?”

EscapeTartu pakub koolidele ning klassidele võimalust korraldada üks meeldejääv ja elamusterohke klassireis või üritus. Aastate jooksul oleme võõrustanud sadu klasse ning tagasiside on olnud alati positiivne. Oleme olnud väga populaarne koht just noorte seas – ja seda kindlasti põhjusega! Meil on ka seminariruum, kus saab pärast mänge läbi viia grupitöid, arutelusid või midagi muud kasulikku.

EscapeTartus on neli põgenemistuba (DISKO, Mission Hotel 007, Pangarööv ning PsychoLAB), mille temaatika ja raskusaste sobivad igas vanuses koolilastele.

Mida pakute klassidele?

Ootame kõiki seiklushimulisi klasse endale külla. EscapeTartu külastus võib olla eraldi ettevõtmine Tartusse tulles või ka osa lõbusast päevast, näiteks AHHAA või ERM-i kõrval meelelahutuseks. Soovi korral pakume klassidele ja koolidele klassireisi paketti, mis sisaldab terve klassiga EscapeTartu külastust. Paketile on võimalik juurde lisada kõrvaltegevusi – olgu selleks siis muuseumikülastus või midagi muud aktiivset. Lisaks pakume sooja lõunat ning soovi korral transporditeenust.

Hinnad on mõistlikud ning taskukohased!

Vaata lisa www.escapetartu.ee/koolid. Info tel +372 5373 1177, lauri@escapetartu.ee


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!