Haridus- ja teadusminister Mailis Repsi õpetajate päeva tervitus

5. okt. 2017 HTM - Kommenteeri artiklit

Armsad õpetajad!

Rõõmsat ja vahvat õpetajate päeva teile! Loodan, et te kõik saate täna olla koos, süüa torti ja kringlit ning nautida seda kaunist sügise alguse päeva.

Täna on klassi ees abituriendid, lapsevanemad või mõni teine tore ja uus õpetaja, kes just tänasel õpetajate päeval kogeb, mida tähendab olla teie ametis. Õpetajaamet on väga suur väljakutse ‒ ühiskond ootab suuri muutusi, küll õpiväljundite kaudu, küll ootuste kaudu, küll laste rõõmu kaudu.

Teie, õpetajad, teate, et lõpuks on iga laps see ime, keda teie saate kujundada, sest me kõik mäletame oma õpetajat ja seda, kui palju iga õpetaja andis meie valikutele, meie eelistustele ja meie eluteele kaasa.

Suur aitäh teile, head õpetajad, et olete viinud Eesti maailma tippu ja toonud Eestile selle eduloo, millest me oleme kõik unistanud!

Suur tänu ja kaunist päeva teile!

Video vaata siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!