Kaasaegse õpikeskkonna päev Põltsamaal

13. okt. 2017 Helys Palk TK-Team Baltic AS-i müügijuht - Kommenteeri artiklit

Reedel, 3. novembril kell 10 algab Põltsamaal kaasaegse õpikeskkonna päev (KÕP). Traditsioonilist infopäeva korraldab TK-Team Baltic AS kuuendat korda ja sedapuhku taas koostöös Põltsamaa ühisgümnaasiumiga (PÜG). Sündmus on suunatud haridus- ja omavalitsusjuhtidele ning juhtivtöötajatele.

Päeva peaesineja on haridus- ja teadusminister Mailis Reps, kes jagab aktuaalset teavet haridusvaldkonna eesmärkidest ja suundadest muutunud õpikäsituse kontekstis. Päevast osavõtjad tutvuvad uuenduslike lahenduste ja praktiliste võimalustega tänapäevastamaks õppeasutuse õpikeskkonda.

Osalejatele tutvustatakse PÜG-i innovaatilisi kogemusi lähtuvalt muutunud õpikäsituse põhimõtetest: huvipõhiseid õppesuundi, 3D-modelleerimist, robootikat ning küberkaitse õppesuuna drooniõpet. Lisaks on PÜG-is Samsungi digitaalne klass, kus kaasaegne infotehnoloogia aitab muuta õppeprotsessi atraktiivsemaks.

TK-Team Baltic AS esitleb Inglismaa ülikoolides kõrgelt hinnatud sammastahvleid ning kompaktset liugtahvlitega klassi esiseina kappi koos puutetundliku LED-ekraaniga, mis võimaldab õppetegevust põnevamaks muuta.

Julgustame koole uuenduslikumalt mõtlema ning tekitama õpilastes suuremat huvi tehnoloogiamaailma vastu. Et sõit Põltsamaale asja ette läheks, on kohale kutsutud ka mõned ettevõtted, kes oma tooteid ja teenuseid haridusasutustele pakuvad. MTÜ Ettevõtlusküla esindaja kutsub koole ettevõtlust, majandust ja rahatarkust õpetavaid rollimänge mängima. Spordivarustust näitab spordisaalide inventari maaletooja Budopunkt, professionaalsed köögi- ja söögitarvikud on mitme kaubamärgi Eesti esindajalt Arkogrenilt, eriotstarbeline laborimööbel Retent AS-ilt. Teadustegevusi koolidele tutvustab AHHAA teadusteater. Päeva külastajad saavad kindlasti palju uusi ideid ja mõtteid mitmes valdkonnas.

Et teaksime teid oodata ja väärikalt võõrustada, palume kõikidel külastajatel enda osavõtt registreerida. Info ja registreerimine baltic@tk-team.com ja telefonil 776 6721.

Kohtumiseni Põltsamaal!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!