Parimad praktikandid on Birgit Vaino, Silver Leppik ja Karl Allik

31. okt. 2017 Eesti tööandjate keskliit - Kommenteeri artiklit

Toomas Tamsar, Eesti tööandjate keskliidu juhataja; Silver Leppik, kutsehariduse kategooria võitja; Birgit Vaino, kõrghariduse kategooria võitja; Karl Allik, töökohapõhise õppe võitja; Mailis Reps, haridus- ja teadusminister; Arno Almann, Estonian Business Schooli rektor. Foto: Raigo Pajula

Eesti tööandjate keskliidu parima praktikandi konkursi „Praktik Cum Laude” võitis aastal 2017 kõrghariduse kategoorias Birgit Vaino, kutsehariduse kategoorias Silver Leppik ja õpipoisiõppe kategoorias Karl Allik.

Parimaid praktikante premeerib Estonian Business School tasuta kursuse ja karjäärinõustamisega 6 EAP ulatuses.

Birgit Vaino õpib Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis õendust ja oli praktikal tänavu parimaks praktikakohaks tunnistatud Põhja-Eesti regionaalhaiglas. Birgiti juures hinnati tema järjepidevat arengut, positiivset ja elutervet suhtumist patsientidesse ning tööülesannetesse tervikuna.

Kehtna kutsehariduskeskuses liikurmasina tehnikuks õppinud Silver Leppik sooritas praktika Konekesko Eesti AS-is. Tema praktikajuhendaja hindab temas initsiatiivikust, häid töövõtteid ja tehtud töö kvaliteeti, mis oli eeskujuks teistele sama ettevõtte praktikantidele.

E-Service AS-is töökohapõhises õppes praktikat sooritanud Karl Allik õpib Tallinna polütehnikumis jaotusvõrgu elektrikuks. Karl paistis silma nii laiapõhjaliste teoreetiliste teadmiste kui praktiliste oskuste poolest. Praktikal oli ta täpne, korrektne ja andis ise näpunäiteid ka vanematele kolleegidele.

Konkursi võitjad selgusid juhendajate hinnangute, Facebooki hääletuse ja hindamiskomisjoni otsuse tulemusena. Hindamiskomisjoni kuulusid Eesti tööandjate keskliit, Eesti metsa- ja puidutööstuse liit, Eesti hotellide ja restoranide liit, Eesti kaupmeeste liit, Eesti toiduainetööstuse liit, Estonian Business School, haridus- ja teadusministeerium ja Eesti kutseõppe edendamise ühing.

Projekti rahastas Euroopa sotsiaalfond, Eesti riik ja Eesti tööandjate keskliit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!