Samsungi DigiPassi koolitusprogramm annab 30 kutsekooliõpilasele võimaluse oma projektiideed ellu viia

9. okt. 2017 Tiina Shein Samsungi DigiPassi kommunikatsioonijuht - Kommenteeri artiklit

Vaid kutsekooliõpilastele mõeldud tasuta koolitusprogrammi Samsungi DigiPass registreeris üle Eesti osalema 16 kolmeliikmelist võistkonda. Žürii valib kõigi hulgast välja kümme parima ideega võistkonda, keda ootab ees neli põnevat kuud professionaalsete mentorite ja koolitajate käe all, et oma välja pakutud projektiideed ellu viia.

„30 kutsekoolinoort ootab ees vägev digiseiklus, milles nad saavad unikaalse võimaluse töötada koolitajate ja mentorite käe all välja oma digilahendusi ning arendada sealjuures oma digitaalseid ja sotsiaalseid oskusi,” räägib projekti koordinaator Pirje Jürgens. Tema sõnul on selleaastases programmis laekunud ideede teemad näiteks valideerimine, turvalisus ja tuvastamine.

Samsungi DigiPassi koolitusprogrammiga liitus meeskondi kutsekoolidest üle Eesti. Korraldajatel on eriti hea meel kandideerijate suure hulga üle Ida-Virumaalt.

Samsungi Eesti juht Toomas Tiits rõhutab: „Meil on väga hea meel, et osalema on tulnud entusiastlikud noored Eesti eri piirkondadest. See on tõesti suurepärane võimalus omandada praktilisi kogemusi ja arendada oma sotsiaalseid ja digitaalseid oskusi. Meil on hea meel aidata noortel saavutada väärtuslikke elukogemusi, mis on kasulikud tööturul.”

Esimene koolitusmoodul toimub juba 13. ja 14. oktoobril Tallinna ülikooli digitehnoloogiate instituudi vastvalminud tarkvaralaboris.

Koolituse lõpus saavad osalejad spetsiaalsed Samsungi digitaalsed passid, mis on tõestus tulevasele tööandjale värskelt omandatud oskustest ja kogemustest.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!