Sisekaitseakadeemia politsei- ja piirivalvekolledži direktorina asub teenistusse Kalvi Almosen

30. okt. 2017 Sisekaitseakadeemia - Kommenteeri artiklit

30. oktoobril asub sisekaitseakadeemia politsei- ja piirivalvekolledži direktorina teenistusse pikaajalise politsei ja sisejulgeoleku valdkonna töökogemusega politseikolonelleitnant Kalvi Almosen.

Sisekaitseakadeemia rektori Katri Raiki sõnul on Kalvi Almosenil lai ja pikaaegne politseitöö kogemus. „Viimastel aastatel on ta keskendunud kogukonnapolitseile ning ennetustööle ja just need on politsei tulevikuvaldkonnad!”

„Kogu koolikorraldus peaks olema selline, mis loob parimad võimalused õppida parimaks politseinikuks,” kirjeldab Almosen tulevikuvisiooni politsei- ja piirivalvekolledžist. Ta lisab, et inimene, kes on lõpetanud politseikooli, ei tohiks arvata, et ta on omandanud absoluutselt kõik teadmised, vaid võiks näha võimalusi, kuidas ennast ka tulevikus edasi arendada ja juurde õppida.

„Koolist saab baasteadmised, aga õppimine on elukestev tegevus. Ja kuna kolledžil on uus õppekava, siis minu üheks ülesandeks on ka selle kvaliteetne sisustamine ning õpilastele ja õpetajatele suurepärase õpikeskkonna loomine,” sõnab direktor.

Kalvi Almosen alustas politseiametnikuna tööd 1992. aastal sisekaitse operatiivrügemendis ning on töötanud sellest ajast politsei struktuuriüksustes ja regioonides, valdava osa ajast juhtivatel ametikohtadel. Tal on põhjalikud teadmised ning kogemused sisejulgeoleku valdkonnast, politseitööst ning koolitamisest ja seda ka rahvusvahelisel tasandil.

Kalvi Almosen omandas politseilise kõrghariduse sisekaitseakadeemias, magistrikraadi Tartu ülikooli Pärnu kolledžis teenusedisaini ja juhtimise erialal ning on lisaks läbinud mitmeid täienduskoolitusi nii Eestis kui ka teistes riikides.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!