Tartu tervishoiu kõrgkool kutsub üliõpilasi ja gümnasiste konverentsile

11. okt. 2017 Tartu tervishoiu kõrgkool - Kommenteeri artiklit

15. oktoobrini saab registreeruda Tartu tervishoiu kõrgkoolis esmakordselt toimuvale rahvusvahelisele üliõpilaskonverentsile „Health in Our Hands”. Konverentsil osalemine on kõikidele tasuta.

23. novembril Tartu tervishoiu kõrgkoolis toimuva rahvusvahelise konverentsi eesmärk on ühendada tervishoiu valdkonna erialade üliõpilased, õppejõud, teadlased ja spetsialistid, et tõhustada koostööd, jagada teadmisi ja aidata kaasa elukestvale õppele. „Viie riigi ja üheteistkümne kõrgkooli üliõpilased ja vilistlased konkureerivad konverentsil parima suulise ja stendettekande auhinnale ning neid hindab kõrgetasemeline rahvusvaheline teaduskolleegium,” selgitas konverentsi peakorraldaja, Tartu tervishoiu kõrgkooli füsioteraapia ja tervisekaitse osakonna juhataja Anna-Liisa Tamm. „Konverentsi vastu on meie kolleegidel nii Eestist kui ka välismaalt suur huvi – lisaks ligi neljakümnele ettekandele on oodata kuulajaid vähemalt kümnest välisriigist.”
Tamm lisas, et kuna kõrgkooli üks väljakutsuvamaid ülesandeid on leida motiveeritud ja kutsekindlad üliõpilased, on konverentsile oodatud ka gümnasistid üle Eesti, kes saavad muuhulgas osaleda just neile suunatud töötubades. Samuti saavad üliõpilased ja külalised osaleda töötubades. Konverentsile ja töötubadesse saab registreeruda 15. oktoobrini siin.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!