Tasuta teemaekskursioonid Tallinna botaanikaaias

25. okt. 2017 Tallinna botaanikaaed - Kommenteeri artiklit

Oivaline saatusepuu.

29. oktoobril toimuvad Tallinna botaanikaaia kasvuhoonetes tasuta ekskursioonid teemal „Troopika ja lähistroopika”.

Õppekäigul troopiliste ja lähistroopiliste taimede kasvuhoonetesse näeme Vahemere maadest, Hiinast ja Jaapanist, Austraaliast ning Uus-Meremaalt pärit taimi. Saame tuttavamaks siin kasvavate vürtsi-, maitse-, ravim-, kiu- ja lõhnataimedega. Põnevamatest liikidest õitsevad või viljuvad praegu harilik maasikapuu, hiigelsuurte lehtedega riispaberipuu ja kodus harva õitsev monstera.

 

Programm

kell 12 ekskursioon eesti ja vene keeles

kell 13 ekskursioon eesti keeles

 

Ekskursioonist osavõtt on tasuta, osta tuleb botaanikaaia sissepääsu pilet.

www.botaanikaaed.ee

facebook.com/TallinnaBotaanikaaed

instagram.com/botaanikaaed


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!