1. detsembril on Tallinna botaanikaaia sünnipäev

29. nov. 2017 Tallinna botaanikaaed - Kommenteeri artiklit

Botaanikaaia 56. sünnipäeva puhul on 1. detsembril sissepääs botaanikaaia kasvuhoonetesse kõigile tasuta.

Palmimajas on avatud jõulutähtede näitus, kus tutvustatakse Eestis enim kasvatatud ja populaarsemaid jõulutähe sorte. Kasvuhoonetes saab lisaks taimedele uudistada ka Eesti keraamikute liidu aastanäitust „Juured”. Kella 11–13 toimuvas töötoas õpetatakse vanast raamatust või ajakirjast kuuske valmistama.

Kasvuhooned on avatud 11–16.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!