Aasta võõrkeeleteoks valiti lastele mängulist keeleõpet pakkuvad kursused

24. nov. 2017 HTM - Kommenteeri artiklit

Täna kuulutati Eesti võõrkeeleõpetajate liidu sügiskonverentsil välja aasta parim võõrkeeletegu. Tiitli pälvisid koolitusagentuuri Game Club mängulist keeleõpet pakkuvad kursused Juku ja Baranka.

Euroopa Komisjoni ning haridus- ja teadusministeeriumi tunnuskirja parimale võõrkeele õpetamise uuendajale andis üle ministeeriumi keeleosakonna juhataja Piret Kärtner.

Game Clubi kursus Juku õpetab mängulise kogemusõppe kaudu vene keelt kõnelevatele lastele eesti keelt ning Baranka eesti lastele vene keelt. Kursused õpetavad lapsi igapäevaelus võõrkeeles suhtlema ja annavad juurde julgust kasutamaks keeleoskust ka väljaspool kooli.

Keeleõppe tunnuskirja žürii tegi valiku 12 kandidaadi hulgast.

Lisaks Euroopa keeleõppe tunnuskirja saajale märkis žürii tänukirjaga ära veel kaks projekti: Tartu Annelinna gümnaasiumi multikultuurne luulepäev ja Tallinna 21. kooli eestvedamisel korraldatud üleriigiline tõlkevõistlus projekti „Saksa kevad” raames saksa keelt B- või C-võõrkeelena õppivatele 7.‒12. klassi õpilastele.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!