Haridus- ja teadusminister Mailis Reps osaleb UNESCO peakonverentsil Pariisis

1. nov. 2017 HTM - Kommenteeri artiklit

Täna ja homme viibib haridus- ja teadusminister Mailis Reps visiidil Prantsusmaal, kus peab riigikõne UNESCO peakonverentsil ning räägib kõrgel tasemel vestlusringis Eesti haridusest.

Lisaks kohtub minister Prantsusmaa kolleegi Jean-Michel Blanquer’, Alžeeria haridusministri Nouria Benghebriti ja Gruusia aseharidusministri Ketevan Narashviliga ning osaleb õhtusöögil, mille eesmärgiks on tutvustada Eesti kandidatuuri ÜRO julgeolekunõukogu liikmeks pürgimisel 2018. aastaks.

Minister naaseb Eestisse 2. novembri õhtul.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!