Kuressaare ametikool kuulutas välja aasta koostööpartnerid

3. nov. 2017 Kuressaare ametikool - Kommenteeri artiklit

Pidulik õhtusöök koostööpartneritele.

Kuressaare ametikooli direktor Neeme Rand tunnustas neljapäeva õhtul korraldatud kooli 95. sünnipäevale pühendatud pidulikul õhtusöögil koostööpartnerite esindajaid ja kuulutas välja tänavused aasta koostööpartneri tiitli saajad.

„On väga hea meel, et meil on ettevõtete ja asutuste seas palju sõpru ja partnereid, kes on mõistvad meie koolist tulnud praktikantidega ning nõus ka ise panustama sellesse, et ametihariduse andmine Saaremaal areneks ja meil omandatavad oskused oleks tööandjate jaoks vajalikul tasemel,” rääkis Rand.

Tänavused Kuressaare ametikooli aasta koostööpartnerid on:

  • Saaremaa Rajaleidja keskus  ‒ koostöö eest kutsehariduse õppimisvõimaluste tutvustamisel karjäärinõustamise kaudu;
  • eralasteaed Naerusuu – võtab meelsasti vastu meie välispraktikante. Lasteaia töötajad jagavad õpilastele lektoritena oma kogemust. Osaletakse hindamiskomisjoni liikmena lapsehoidja kutseeksamil
  • Endel Püüa – ajaloolase ja Saaremaa patrioodina tuleb alati vastu meie soovidele ning aitab rikastada igapäevast õppetööd;
  • Arensburg OÜ ‒ aktiivne koostööpartner töökohapõhise õppe läbiviimisel;
  • Johan Spa Hotel ‒ aktiivne koostööpartner töökohapõhise õppe läbiviimisel;
  • Sarp Online OÜ ‒ mitmekülgne koostöö kooliga, võimaldab oma töötajatel õppetööd läbi viia, algatas ja viis läbi kõiki meie õppijaid kaasava häkatoni 19. ja 20. mail 2017.

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!