ProgeTiigri programmi hakkab juhtima Kristi Rahn

27. nov. 2017 Hariduse Infotehnoloogia SA - ProgeTiigri programmi hakkab juhtima Kristi Rahn kommenteerimine on välja lülitatud

Kristi Rahn. Foto: erakogu

Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutuses alustab ProgeTiigri programmijuhina tänasest tööd Kristi Rahn.

ProgeTiigri programmi eesmärk on toetada tehnoloogilise kirjaoskuse arendamist, lõimides need oskused õppetöösse eri ainevaldkondandes, aga ka tõsta noorte huvi, oskusi ning kaasatust tehnoloogia vallas. ProgeTiigri programmijuhi ülesanne on töötada välja ja viia ellu programmi tegevusi ning arendada koostööd programmi partneritega.

„Kristi Rahn on ProgeTiigri programmiga olnud seotud juba aastaid, nii õpetaja kui ka koolitajana,” ütles HITSA juhatuse esimees Heli Aru-Chabilan. „Lisaks on tal pikaaegne õpetajatöö kogemus üldhariduskoolist ning haridus- ja teadusministeerium tunnustas teda 2014. aastal aasta klassiõpetaja tiitliga.“

Kristi Rahn on varem töötanud klassiõpetajana Kristiine lasteaias-algkoolis ja Gustav Adolfi gümnaasiumis, juhtinud Gustav Adolfi gümnaasiumi koolituskeskust ning olnud Gustav Adolfi gümnaasiumi algõpetuse õppetooli juhataja. ProgeTiigri programmis on Kristi Rahn osalenud töörühma liikme, koolitaja ning õppematerjalide väljatöötajana alates 2012. aastast.