Riho Pätsi koolimuusika fond tunnustab silmapaistvaid muusikahariduse edendajaid

3. nov. 2017 Riho Pätsi koolimuusika fond - Kommenteeri artiklit

Riho Pätsi koolimuusika fondi 2017. aasta laureaadid on muusikaõpetaja Silja Otsar, akordioniõpetaja Kristel Laas, helilooja Märt Hunt ning koolimuusika edendaja, Tallinna ülikooli dotsent ja muusikaõpikute autor Maia Muldma.

Laureaaditunnistusega kaasneb ehtekunstnik Jaan Pärna kujundatud hõbemärk ning stipendium 800 eurot. Laureaate tunnustatakse 10. novembril kell  15 Toompeal teaduste akadeemia saalis Kohtu 6.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!