Tartu tervishoiu kõrgkoolis toimub rahvusvaheline üliõpilaskonverents

23. nov. 2017 Tartu tervishoiu kõrgkool - Kommenteeri artiklit

Täna, 23. novembril toimub Tartu tervishoiu kõrgkoolis esmakordselt rahvusvaheline üliõpilaskonverents „Health in Our Hands”.
Rahvusvahelise konverentsi eesmärk on ühendada tervishoiu valdkonna erialade üliõpilased, õppejõud, teadlased ja tervishoiu valdkonna spetsialistid, et tõhustada koostööd, jagada teadmisi ja aidata kaasa elukestvale õppele. Parima suulise ja stendettekande auhinnale konkureerivad üliõpilased ja vilistlased viiest riigist. „Konverentsile on kohale tulnud osalejad kuueteistkümnest eri riigist, mis on esimese korra kohta palju enam kui algselt ootasime,” selgitas Tartu tervishoiu kõrgkooli füsioteraapia ja tervisekaitse osakonna juhataja ja konverentsi peakorraldaja Anna-Liisa Tamm.
Kõrgkooli üks väljakutsuvamaid ülesandeid on leida motiveeritud ja kutsekindlad üliõpilased, mistõttu külastavad konverentsi ka gümnasistid üle Eesti, kes saavad muuhulgas osaleda ka just neile suunatud töötubades. Samuti saavad konverentsil osalevad üliõpilased ja külalised osaleda mitmetes töötubades, mille teemad on näiteks toiduhügieen, massaaž, esmaabi ja AED kasutamine.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!