Vene keele õpetajate selts kuulutab välja vene keele kui võõrkeele võistluse

17. dets. 2017 Vene Keele Õpetajate Selts - Kommenteeri artiklit
Vene keele õpetajate selts kuulutab välja vene keele kui võõrkeele võistluse 7. ja 8. klassi õpilastele „Русский язык – это просто и легко!”.

Registreerimine kuni 05.01.2018.

Ülesannete teema on „Minu kodumaa Eesti”.

Täpsemat infot saab vene keele õpetajate seltsi koduleheküljelt www.rki.ee.

 

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!