Aita valida 2017. aasta soome keele õpetaja!

19. jaan. 2018 - Kommenteeri artiklit

Soome Instituut, Soome suursaatkond ja Soome-Eesti kaubanduskoda korraldavad aasta soome keele õpetaja  valimise. Aasta õpetaja valitakse koostöös Soome keele õpetajate seltsi juhatusega. 

Valimise eesmärk on tõsta esile, tunnustada ja tutvustada üldsusele õpetajat, kelle töö ja eeskuju on aidanud kaasa soome keele ja kultuuri edendamisele Eestis. Soome-Eesti kaubanduskoda annab aasta õpetajale stipendiumi ning Viking Line kingib Tallinna-Helsingi edasi-tagasi reisi kinkekaardi.
Kandidaate võivad esitada nii haridusasutuse kui ka koolitusettevõtte juhtkonnad, nii kollektiivid kui ka üksikisikud. Aasta õpetaja võib töötada ükskõik millises Eesti haridusasutuses või koolitust pakkuvas organisatsioonis.

Argumenteeritud ettepanekud ja iseloomustused palume esitada  (https://goo.gl/forms/md4hFVp8B9r4y18b2) Soome Instituudile hiljemalt 5. märtsiks.

Aasta õpetaja kuulutatakse välja 20. aprillil soome keele õpetajate seminaril Narvas.

Aasta soome keele õpetaja tiitlit antakse välja alates 1997. aastast.

Ootame aktiivset õpetaja valimise info jagamist ja kandidaatide esitamist!

Info veebis: http://www.finst.ee/keel/aasta-soome-keele-opetaja

Lisainfo: Rahel Lindpärg, rahel.lindparg@finst.ee


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!