Inglise keel selgeks tunnustatud väliskirjastuste abiga

26. jaan. 2018 Kadri Ulst raamatukauplus Krisostomuse ELT müügiesindaja - Kommenteeri artiklit

Raamatukauplus Krisostomus pakub suurt valikut inglise keele õppematerjale tuntud kirjastustelt.

Cambridge University Pressi valikus on palju mitmesugust eksamimaterjali. Kõik YLE, KET, PET, FCE, CAE, CPE ja IELTS eksamiks valmistujad leiavad kirjastuse väljaannete seast teste ja harjutusmaterjale. Kirjastuse üks tuntumaid teoseid on Raymond Murphy „English Grammar in Use”.

Oxford University Press teeb tihedat koostööd õpetajate ja Oxfordi ülikooliga, tagamaks nende õppematerjalide vastavus iga klassi vajadustele. Kirjastuse tuntumad ja Eestis populaarsed sarjad on „New Headway”, „Solutions”, „Insight” ja „Family and Friends”, kuid lisaks on nende valikus ka palju muud huvitavat igal tasemel õppuritele.

Garnet Education on spetsialiseerunud akadeemilisele inglise keelele. Tuntuima sarjana väärib esiletõstmist „English for Specific Academic Purposes”, mis on pühendatud eri erialadele.

National Geographic Learning on Eesti turul üks uusimaid, kuid mujal maailmas juba palju tunnustust kogunud kirjastus, kelle missioon on kasvatada teadlikke maailmakodanikke inspireerivate inglise keele õppematerjalide abil. Nende hea partner on TED Talks, kellega koostöös on ilmunud sarjad „Keynote”, „21st Century Communication” ja „21st Century Reading”.

Pearson on raamatukauplus Krisostomuse uusim koostööpartner, kuid Eesti turul juba tuntud tegija. Hiljuti ilmus neil koostöös BBC-ga uus sari „Wider World” ja koolieksamiteks väga hästi ettevalmistav „Focus”. Pearsoni valikusse kuulub ka pidevalt uuenev valik põnevaid lugemikke eri tasemele.

 

Kogu Krisostomusesest tellitavate õppematerjalide valik on leitav veebilehelt www.kriso.ee.

Tellida on mugav, teenindus on sõbralik ja paindlik ning küsimuste korral aitame meelsasti.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!