Talvekooli tuli õppijaid 30 riigist

8. jaan. 2018 Tallinn ülikool - Kommenteeri artiklit

8. jaanuaril alustanud Tallinna ülikooli üheksas rahvusvaheline talvekool Tallinn Winter School tõi siia üle 90 osaleja 30 riigist, kõige rohkem Lõuna-Koreast, Venemaalt ja Ameerika Ühendriikidest. Võrdluseks: esimeses talvekoolis aastal 2010 oli 19 osalejat 13 riigist.

Programmis on eesti ja vene keele intensiivkursused, improvisatsiooniline inglise keel, akadeemiline kirjutamine inglise keeles, „Lugu, koomiks ja illustratsioon” ning interaktsioonidisaini töötuba. Kõige rohkem osalejaid on improvisatsioonilise inglise keele ja eesti keele kursustel, vastavalt 25 ja 24.

Rahvusvaheline talvekool võimaldab tudengitel tutvuda ka Tallinna ülikooli ingliskeelsete õppekavadega ning osaleda Eestit tutvustavas kultuuriprogrammis, mis sisaldab loenguid, muuseumikülastusi ning väljasõitu Tartusse.

Talvekool kestab 26. jaanuarini. Lisateave siit.

Järgmine sarnane üritus toimub Tallinna ülikoolis juulis, kui rahvusvahelise suvekooli TallinnSummer School programmis on üle 20 kursuse ja oodatakse vähemalt 300 osalejat.

Järgmine sarnane üritus toimub Tallinna ülikoolis juulis, kui rahvusvahelise suvekooli TallinnSummer School programmis on üle 20 kursuse ja oodatakse vähemalt 300 osalejat.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!