Tudengite teatripäevad juba 16.–19. veebruarini

17. jaan. 2018 Kadri Kabanen tudengite teatripäevade peakorraldaja - Kommenteeri artiklit

Tudengite teatripäevad on Eesti tudengiteatrite ja harrastusgruppide tegevusele suunatud festival, mida korraldavad TÜ Viljandi kultuuriakadeemia üliõpilased. Festival toimub 16.–19. veebruarini Viljandis. Festivalil osalevad üliõpilaste harrastusteatrite trupid Eestist ja Soomest. Lavastuste teemad ja autorid on tudengid vabalt valinud, esitatakse nii hooaja jooksul ettevalmistatud kui ka spetsiaalselt festivaliks valminud lavastusi. Mängupaikadeks on kultuuriakadeemia must saal ning lennukitehas.

Traditsiooniliselt annavad noortele harrastusteatrilistele etenduse järel avaliku aruteluna tagasisidet etenduskunstides tegutsevad Kolm Tarka, kelleks sel aastal on Vanemuise teatri draamanäitleja Kärt Tammjärv, näitleja Karl Robert Saaremäe ning NUKU teatri näitleja Kaisa Selde.

Tudengite teatripäevad toimusid esmakordselt 2003. aastal ning sellest alates on Viljandi kultuuriakadeemia üliõpilased seda korraldanud iga aasta veebruaris.

Lisainfo festivali kohta leiab tudengite teatripäevade kodulehelt, Facebookist, e-kirjaga kadrikabanen@hotmail.com, telefon 590 17966.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!