Huvihariduskonverents „Mis tuuled puhuvad?” Kuressaares

23. veebr. 2018 Marii Kõrgesaar huvihariduskonverentsi projektijuht, Saaremaa vallavalitsuse noorsootöö ja huvihariduse peaspetsialist - Kommenteeri artiklit

19. ja 20. märtsil toimub Kuressaares üle-eestiline huvihariduskonverents „Mis tuuled puhuvad?”. Konverentsi alateema on seekord „Tuulekella kaja” ja kohtumispaik endiselt Kuressaare linnateater. IV huvihariduskonverents on ajendatud märksõnadest Eesti Vabariik 100, innovaatiline noorsootöö ja nutikas huviharidus.

Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva auks alustame neljandat huvihariduskonverentsi isamaalise noorsootöö teemaga, loome eesti lapse portree ning seejärel toome kuulajateni noorsootöö valdkonna uuenduslikud käsitlused. Esimese päeva lõpetab õhtune programm Noortejaamas. Konverentsi teise päeva alguses arutleme teemal, kas huviharidus võiks päästa meie laste koolirõõmu. Toome kuulajateni head näited Soome kultuurilisest noorsootööst ning kohaliku omavalitsuse kogemustest Võru linna näitel. Saame rohkem teada huvihariduse ja huvitegevuse riikliku lisatoetuse võimalustest ning kasutamisest.

Innovaatiline noorsootöö ja nutikas huviharidus panevad meid mõtlema digiturvalisuse peale ning sel teemal valgustab kuulajaid veebikonstaabel. Osalejad saavad esitada küsimusi ning paneeldiskussiooni kaudu esinejatega suhelda.

Ootame huvihariduskonverentsile osalema huvikoolipidajaid, sh kohalike omavalitsuste esindajaid, huvikoolide juhte, huviharidusjuhte ja -ametnikke, koolide huvijuhte, noorsootöötajaid, ringijuhendajaid ja kõiki teisi huvilisi.

 

Registreerimine, konverentsi kava, esinejad jm oluline info on huvihariduskonverentsi kodulehel https://haridus.kuressaare.ee/huvihariduskonverents/.

 

Huvihariduskonverentsi peakorraldaja on Saaremaa vallavalitsus.

Kohtumiseni konverentsil!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!