Koolitus ajaloo- jt humanitaarainete õpetajatele

15. veebr. 2018 Maarja Ojamaa TÜ semiootika osakond, OÜ Haridus Ekraanil - Kommenteeri artiklit

Korraldame veebruari keskpaigas Tartus ja Tallinnas ajaloo- jt humanitaarainete õpetajatele suunatud koolituse, mis keskendub filmide jt kunstiteoste mõjule ajaloomälu kujunemisel.

19. veebruaril kella 11‒17 tutvustatakse Tartus Cinamoni kinos kirjandust, filmi ja ajalugu seostavat digiplatvormi Ajalugu Ekraanil. Samas eellinastub Moonika Siimetsa ekraniseering Leelo Tungla romaanile „Seltsimees laps”.

22. veebruaril kella 11‒17 tutvustatakse samu materjale Tallinna Artise kinos. Osalejatele väljastatakse Tartu ülikooli täiendusõppe tunnistus.

Registreerumine ja lähem info Tartu ülikooli õppeinfosüsteemi kaudu: Tartu koolitus ja Tallinna koolitus ning e-aadressil haridusekraanil@gmail.com.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!