Tartu tervishoiu kõrgkool avab uksed kahes linnas

21. veebr. 2018 - Kommenteeri artiklit

Juba nädala pärast, 28. veebruaril on kõik oodatud Tartu tervishoiu kõrgkooli avatud uste päevale. Avatud uste päev toimub esimest korda kahes linnas ‒ lisaks Tartule ka pealinnas Tallinnas, kus kõrgkool koolitab kuni 2022. aastani bioanalüütikuid.
„Sel korral soovime avatud uste päeva korraldada veidi teisiti. Lisaks töötubades praktilise kogemuse omandamisele on külastajatel võimalus osaleda ka põnevates infotundides,” selgitas Tartu tervishoiu kõrgkooli teenuste ja koostöö koordinaator Grete Jeltsov. „Igal aastal asub kõrgkooli õppima väga erinevas vanuses ja taustaga inimesi, mis teeb meie sihtgrupi äärmiselt mitmekülgseks. Püüame avatud uste päeval pakkuda põnevaid tegevusi kõigile tervishoiuvaldkonnast huvitujatele, et huvi veelgi süvendada ja aidata neil jõuda otsuseni, et meie juurde tasub õppima asuda,” lisas Jeltsov.
Õpitubades saavad osalejad harjutada elustamisvõtteid, õppida haavade õmblemist, kohtuda teraapiakoertega, määrata C-vitamiini sisaldust puuviljades ning tutvuda Tallinna haigla, bioanalüütikute ja radioloogiatehnikute tööga. Infotundides räägib oma õpikogemusest ja karjääri kujunemisest erapraksise loomiseni füsioterapeut ja vilistlane Georg Laasik, abi- ja teraapiakoerte tööd selgitab Maarja Tali ning kutseõppe võimalusi kõrgkoolis tutvustab kutseõppe osakonna juhataja Tiina Uusma. Samuti on lahti simulatsioonikeskuse, laborite ja teiste õppeklasside uksed ning toimuvad majatuurid ‒ nii saab osaleda põnevates loengutes, lüüa kaasa seminaride aruteludes või panna käed külge praktikumis!
Avatud uste päev toimub 28. veebruaril Tartu tervishoiu kõrgkoolis kella 9‒14 ja Tallinna Kesklinna lastepolikliinikus kella 10‒16. Täpsem informatsioon www.nooruse.ee/avatuduksed.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!