Masingu kool kutsub sünnipäevaüritustele

2. märts 2018 - Kommenteeri artiklit

Tartu Herbert Masingu kool peab 12.–17. märtsini oma 25. sünnipäeva. Tule ja saa osa põnevatest sünnipäevaüritustest!

12. märtsil kell 17.30 vestlusring „Ellujäämise juhised Masingu Kooli noortelt õpetajatelt. Räägime päris lugusid”.

13. märtsil kell 17.30 vestlusring „Eripedagoogikast eile, täna ja homme”.

14. märtsil kell 17.30 Vanemate vestlusring „Erivajadusega laps Eesti hariduses”.

17. märtsil ootame endisi õpilasi ja õpetajaid Kalevi 13 ja Vanemuise 33 kohtuma ning möödunut meenutama.

16. märtsil kella 9.30–17 toimub konverents „Tabamata tervik – mitmikdiagnoosid”. Konverentsil anname ülevaate sellest, kuidas töötada noortega, kellel on diagnoositud samal ajal rohkem kui üks psüühikahäire – mitmikdiagnoosidega noortega.

Konverentsi peaesineja on Norra kliiniline neuroloog Susanne Nordby Johansen. Lisaks Norra kogemuse jagamisele antakse ülevaade noorte enimlevinud psüühikahäiretest. Ülevaate annavad Tiina Kallavus, Ana Kontor, Anne Daniel-Karlsen, Meelika Maila, Kärolin Kajalaid ja Merje Kivikas.

Päeva lõpus osalevad vestlusringis Mailis Reps, Aadu Must, Urmas Klaas, Madis Lepajõe, Riho Raave ja Tiina Kallavus.

Täpsem info ja sünnipäevanädala üritustele registreerimine masing.tartu.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!