Parandame eksitava vea

13. märts 2018 - Kommenteeri artiklit

9. märtsi Õpetajate Lehe artiklis „Keelekümblus annab kooliteele valikuvõimalusi” on eksitavalt väidetud, et Pärnu lasteaed Kelluke on ainus keelekümblusprogrammiga liitunud lasteaed linnas.

Pärnus on aastast 2013 liitunud keelekümblusprogrammiga ka lasteaed Trall, kus rakendatakse kahesuunalist keelekümblusmudelit aastast 2015. Tralli keelekümblusõpetajad on pälvinud ka Pärnu linna aasta õpetajate tiitli ja neid on nimetatud HTM-i tunnustusettevõtmise „Eestimaa õpib ja tänab” nominentideks aastal 2016.

Artikli autor palub Tralli õpetajate ees vabandust.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!