Esmakordselt toimuv aasta kooli konkurss otsib kõige ägedamat kooli

3. apr. 2018 SA Innove - Kommenteeri artiklit

Alates tänasest kuni 29. aprillini on kõik koolid üle Eesti oodatud kandideerima aasta kooli tiitlile. Konkursil osalemiseks on vaja ette  valmistada kuni kaheminutiline video, panna kirja viis mõjuvat põhjust, miks just antud kool on kõige erilisem, ning saata illustreerivaid pilte.

„Aasta kooli valimise eesmärk on loovas ja lõbusas võtmes tutvustada koolipere tegemisi, mida lisaks põhitööle ehk õppimisele koolides tähtsaks peetakse. Välja võib tuua mitmekesise ringitöö, populaarse laulu- ja tantsuvõistluse, aga miks mitte ka koolisööklates pakutava tervisliku toidu või hubase interjööri. Samuti on võimalik tunnustada entusiastlike õpetajaid ja erilisi õpilasi. Lühidalt, otsime kõige ägedamat kooli,” sõnas SA Innove õpetajaameti mainekujunduse peaspetsialist Silvia Uus.

Aasta kool valitakse esimest korda. „Inspiratsiooni headest ideedest ja põnevatest lahendustest teada saada andis see, kui palju kasvab koolidest välja bände, teatritruppe, spordivõistkondi ja hea tasemel õpilasfirmasid. Paljusid neist me veel ei tea. Nüüd on võimalus kõik lahedad tegemised välja tuua,” lisas Uus.

Materjale ootavad korraldajad järgneva nelja nädala jooksul aadressil kandideeri@aastakool.ee.

Aasta kool 2018 selgub žürii ja rahvahääletuse punktide liitmisel. Lastekaitsepäeval, 1. juunil läheb ETV saade „Terevisioon” eetrisse võitjakoolist. Konkurssi korraldavad SA Innove ning haridus- ja teadusministeerium. Täpsemat infot leiab Innove kodulehelt ja Facebookist.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!