Kaasaegse tantsupedagoogika raamat

20. apr. 2018 Anu Sööt - Kommenteeri artiklit

Ilmunud on esimene eestikeelne, Eesti oma autorite loodud kaasaegse tantsupedagoogika käsiraamat, mis mõtestab üheteistkümnest vaatenurgast tantsu õpetamist ja õppimist tänapäeval. Oma mõtteid jagavad alles õpetamistee alguses, kuid samas juba mitmekülgsete kogemustega Alar Orula, Annika Viibus, Helena Pihel, Liis Vares ja Raho Aadla; pikaajalise kogemusega tantsuõpetajad Anne Tamm-Kivimets ja Eve Noormets; üldhariduskoolis tantsu õpetamise kogemusega Terje Õunapuu ja Tiina Mölder; kehahoiule, rühile ja kinesioloogiale keskenduv Inna Sulg ning vokaalpedagoog, hääle kasutuse õpetaja Sirje Medell.

Uue raamatu esitlused toimuvad

  • VILJANDIS pühapäeval, 29. aprillil kell 13 TANTS(U)GALAL teatris Ugala tantsunädala raames
  • TALLINNAS kolmapäeval, 2. mail kell 16 ETA tantsukooli 12. lennu lõpulavastuse eel Eesti tantsuagentuuris Hobujaama 12
  • VÕRUS pühapäeval, mail kella 17‒18 tantsukool Easylegsi etenduse „Mustas kastis, kastist väljas” eel Võru kultuurimajas Kannel

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!