Kelluke kutsub festivalile

13. apr. 2018 Rahvatantsurühm Kelluke - Kommenteeri artiklit

Olete oodatud 21. aprillil kell 14 Viljandisse Ugala teatri suurde saali üle-eestilisele, nüüd juba 20-aastaseks saavale õpetajate rahvatantsufestivalile, mis toimub üle maailma tähistatava tantsukuu ja EV100 raames.

Festivali lükkas 1998. aastal käima Kohtla-Nõmme õpetajate naisrahvatantsurühma Kuppari juhendaja Urve Kilk ning osavõtvate rühmade hulk on aastatega jõudsalt kasvanud.

Staažikaimateks osavõtjateks oleme meie, Viljandi Paalalinna kooli õpetajate rühm Kelluke, kes on osalenud 19 korda, Kohtla-Nõmme rühm Kuppari on osalenud 18 korda, Kuristiku gümnaasiumi naisrühm 17, Voka naisrühm Kiiguri, Kadrina rühm Omavahel ja Kilingi-Nõmme Kilingi 15, Väike-Maarja Maarjakelluke ja Viimsi kooli rühm Õõps 12 korda.

Festivali käigus on külastatud pea kõiki Eesti maakondi ning tutvutud huvitavate paikade, inimeste ja tegemistega.

Festivali järjepidevuse märgiks on rändreha, mis alustas oma teekonda 1999. aastal peetud 2. festivalilt Viljandist, mille korraldas toona meie tantsurühm Kelluke. Riisutav tantsupõld on olnud väga rikkalik ning jätkusuutlik.

XX festivali korraldajate ja kahekümnes kord festivalil osalejatena tunneme ja teame, et kõikide rühmade tantsuõpetajad on rõõmsameelsed ja optimistlikud. Hea tuju ja kerge jalg kuuluvad igasse rahvatantsutrenni.

Selleaastasel festivalil on võimalik nautida üheksateistkümne rühma etteasteid, kes esitavad erinevate Eesti autorite loomingut.

 

Peatse kohtumiseni!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!