Kogu perega Põlvamaale Cantervilla lossihoovi lustima!

6. apr. 2018 Õnne Vändra mängumaa tegevjuht - Kommenteeri artiklit

Lõuna-Eesti suurimal, Cantervilla mängumaal on huvitavalt ühendatud minevik ja tänapäev. Põnevat tegemist leidub nii palju, et siia on mõtet tulla terveks päevaks. Fotod: Cantervilla

 

Põlvamaale Pikajärve külla saabujat tervitab juba eemalt suursugune maakivist mõisakompleks uhke lossiga. Lossi kõrvalhoonetes ja välialal tegutseb Lõuna-Eesti suurim mängumaa, kus on omavahel huvitavalt ühendatud minevik ja tänapäev. Atraktsioone leidub nii palju, et siia on mõtet tulla terveks päevaks.

Rammu saab katsuda köieveos, täpsust ja keskendumisoskust harjutada lasermängudes ning vaadata, kes on kõige kiirem hobuste võiduajamisel, mis on geniaalse lahendusega pallidega täpsusviske atraktsioon. Omaette elamuse pakuvad palliralli, saanitõmme, õuduste labürint, samuti Pikajärve ja basseinidesse suubuvad liumäed, rääkimata Eesti kõrgeimast veetuubirajast.

Külastajad on tunnistanud, et kõige meeldejäävamad atraktsioonid olidki need, millega nad kuskil mujal kokku pole puutunud. Muidugi meeldib lastele ka batuutidel hüpata ja ronimisväljakul ronida, aga Cantervillas on palju heas mõttes eriskummalisi atraktsioone, mis pakuvad lastele uutmoodi põnevust.

 

Cantervilla lossi teemapark on avatud:

  • 2. ja 3. juunil; 9. ja 10. juunil ning 16. ja 17. juunil kella 11–19.
  • 23. juunist kuni 19. augustini iga päev (välja arvatud esmaspäeval) kella 11–19.

 

  • Teemapargi pääse lapsele 15 eurot (limiteeritud on ainult kardisõit 3 x 4 min).
  • Teemapargi pääse saatjale 8 eurot (pääse ei sisalda mehitatud atraktsioonide kasutust).
  • Alla meetrised lapsed pääsevad teemaparki tasuta.
  • Grupi sooduspilet 13 eurot inimese kohta. (Grupp algab kümnest inimesest. Grupipilet on vaja ette tellida.)

 

Lisainfo telefonil 5340 3523 ja info@cantervilla.ee.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!