Lõbus klassireis paneb silmad särama! Valgeranna, Pirita ja Nõmme seikluspark ootavad igas vanuses külastajaid

6. apr. 2018 Merilin Vikkisk - Kommenteeri artiklit

Õhusõit on ajavõit! Kõik seiklusrajad lõppevad toreda laskumisega maapinnale. Foto: Valgeranna seikluspark

 

Kõrguste vallutamine, võrkudesse hüppamine, pikad liud maa ja taeva vahel – see on seikluspark puude otsas. Iga rada üllatab erinevate takistustega ning kõik rajad lõppevad pikkade õhusõitudega maapinnale.

Kutsume kooliperet loodusesse, et veeta lõbus ja aktiivne päev. Kevadise koolikampaaniaga on pilet õpilasele 9 eurot ning õpetaja seikleb tasuta.

Valgeranna seikluspark asub Pärnu lähistel mereäärses metsatukas. Avastamist ootavad kuus seiklusrada ning ekstreemsust lisab vabalangemise hüpe. Kes puu otsa minna ei soovi, saab maapinnal mängida põnevat aardejahti või proovida osavust discgolf’i rajal.

Pirita seikluspark on Tallinna suurim ja kauneima vaatega park Pirita rannal. Kaheksa kõrgrada asuvad kuuel tasandil ning on võitnud külastajate südamed. Pirita on üks parema veebitagasisidega seiklusradasid Eestis.

Seikluspargis leiab sobiva raja igaüks, sõltumata vanusest ja füüsilisest vormist. Foto: Nõmme seikluspark

Nõmme seikluspark asub Tallinna roheluses Nõmmel. Igas vanuses huvilisi ootavad kaks lasteparki ja kaheksa kõrgrada, sealhulgas kiirusrada. Lisaks maastikumäng, discgolf, batuudid ja seiklusmängud.

Rajainfo. Eelnev seikluspargi kogemus ei ole vajalik. Kohapeal võtab õpilased vastu kogenud instruktor, kes annab kõigile seiklejatele turvavarustuse ning instrueerib, kuidas ohutult seigelda. Algklassiõpilastel soovitame läbida rajad 1–3 ning suuremad seiklejad (vähemalt 140 cm pikad) pääsevad kõikidele radadele.

Lisaks on kõikides seiklusparkides hubane varikatusega piknikuplats, kus saab pärast ronimist muljeid jagada ning einestada. Kohapeale on võimalik tellida ka toitlustus.

Koolikampaania täpsed tingimused leiab meie kodulehtedelt. Võta meiega ühendust, et oma klassile sobiv aeg broneerida!

 

www.valgerannaseikluspark.ee, tel 5622 2855.

www.piritaseikluspark.ee, tel 510 1310.

www.nommeseikluspark.ee, tel 5615 9160.

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!